Distribuți acest articol

Peste 75% dintre români consideră că actualul premier al României ar trebui să își prezinte demisia după scandalurile din ultima perioadă.

Vă reamintim faptul că acesta a fost dovedit ca fiind penal de către presa din România datorită unui dosare deschis în SUA. Tot acolo premierul ar fi luat un credit de câteva mii de dolari pe care însă a uitat să îl mai returneze, deci practic a dat țeapă băncilor americane. Pentru acest lucru el a fost dat în căutare de către recuperatorii de credite.

Românii nu îl mai doresc pe Florin Cîțu premier, asta nu că l-ar fi dorit vreodată, dar aceasta a fost cea mai bună propunere ce a putut fi făcută de președintele Klaus Iohannis. Actualul președinte are și el anumite probleme cu privire la anumite proprietăți, case ce ar fi dobândite în perioada în care a fost profesor, apoi inspector școlar și în cele din urmă primar la Sibiu.

Așa au răspuns românii la un sondaj de opinie lansat online de portalul Political.RO.

La acest sondaj de opinie au răspuns 714 persoane. Numărul celor care au răspuns negativ este foarte mari și arată gradul scăzut de încredere a românilor în premierul lor.


Distribuți acest articol