Actualitate

Sondaj. În eventualitatea alegerilor prezidențiale George Simion ar zdrobi la scor următorii doi candidați

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale George Simion ar învinge la scor următorii doi candidați: Laura Codruța Koveși și pe Marcel Ciolacu.

Situația este una ipotetică dar foarte probabilă.

Candidatul sistemului este probabil să fie Laura Codruța Koveși care ar trebui să ducă mai departe politica internă și externă a lui Klaus Iohannis. Prin sistem a se înțelege mai ales marile puteri europene care tratează România ca pe o colonie iar românii sunt buni numai ca să asigure forță de muncă ieftină. Koveși este scoasă uneori din cutie și i s-a oferit o funcție la nivel european prin care să aibă expunerea cuvenită.

Să nu uităm cum PNL l-a pus pe Iohannis președinte de partid îndepărtând pe toți oamenii politici din interior ce ar fi putut avea șanse. Să ne amintim de Antonescu sau de Orban, doi dintre vechii liberali aruncați la groapa de gunoi a istorie.

Sub Klaus Iohannis România s-a înglodat în datorii. Astăzi statul român are de returnat peste 135 de miliarde de euro.

Laura Codruța Koveși ar fi aleasă de 19,6% dintre români.

Marcel Ciolacu este reprezentantul PSD, cel cu șansele cele mai mari. Problema este că și PSD este una din fețele sistemului. Să nu uităm că sub regimurile PSD s-au cedat către străini toate ramurile mari ale economiei naționale .

Marcel Ciolacu se află deja în campanie electorală și speră el un tur 2 împreună cu George Simion. Strategia PSD este aceea de a câștiga împotriva lui Simion prezentându-l pe acesta ca pe un extremist(presa psd-ista toacă permanent acest tip de discurs la adresa președintelui AUR).

Marcel Ciolacu ar fi ales de 13,4% dintre români.

George Simion este văzut de către români ca un tânăr lider providențial, capabil să readucă țării demnitatea de care are nevoie. GEORGE Simion este reprezentantul curentului patriotic din România dar și antisistemul. Acesta are doar 35 de ani și nu a făcut parte din nici un alt partid politic.

George Simion este un președinte cu carismă, popular, antisistem. Românii văd în acesta nu doar unica salvare dar și o formă de răzbunare la adresa clasei politice care a distrus statul român timp de 32 de ani.

George Simion ar fi ales de 28,6% dintre români.

Nicolae Ciucă nu are absolut nici o șansă ca să intre în turul II al alegerilor prezidențiale . Produsul PNL s-a născut la fel de mort(politic) ca și Florin Cîțu, fără nici o șansă să se transforme într-un lider. Problema principală a lui Nicolar Ciucă este inteligența scăzută , fapt semnalat de toți cei care au lucrat împreună cu el.

Sigur că presa cumpărată de partide vă prezintă alte cifre. Sunt numai minciuni. Românii nu mai doresc produse expirate servite. Sistemul se clatină, fapt demonstrat și de întrarea în parlament a AUR.

comentarii

  1. MDa…e ,,anti-orice-sistem”. E singura functie a dlui Simion.
    De aceea nu poate ajunge presedinte vreodata. Singura sa calitate este ,,antisistem” ! Atat ! – Nu zic ca nu e bine sa existe si asa ceva in ,,fauna politica” dar prin reducere la absurd, daca ar ajunge presedinte, ce s-ar intampla cu unica sa ,,calitate” de ,,antisistemic” ?
    In mod evident la nimic altceva nu e bun…FARA a-l mai compara cu Kovesi care a mai avut si alte activitati in afara de ,,anti…”(ceva)”.
    De dl Ciolacu nu stiu nimic…nu stiu ce meserie/profesie a avut…

  2. Daca acestea vor fi candidaturile la prezidentiale voi alege fara ezitare GEORGE SIMION !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button