Actualitate

Sondaj – 75% din locuitorii Sectorului 1 din București sunt nemulțumiți de Clotilde Armand

Un sondaj realizat de experții de la Sondaje.net a scos în evidență părerea, dar și nemulțumirea cetățenilor din Sectorul 1 față de primarul Clotilde Armand. Edilul este în centrul a unor scandaluri, ultimul fiind cel cu firma de salubrizare Romprest, dar și cu suspiciunea care planează asupra veridicității mandatului de primar, obținut împotriva canditatului Dan Tudorache.

Majoritatea locuitorilor din Sectorul 1 al Capitalei sunt nemulțumiți de Clotilde Armand, potrivit unui sondaj care arată că 65,7% dintre cetățenii care au domiciliul aici sunt „foarte nemulțumiți” de activitatea primarului lor, iar 9%, „nemulțumiți”.

Doar puțin peste 25% susțin, pe de altă parte, că sunt „mulțumiți” (6,7%) și „foarte mulțumiți” (18,6%) de noul lor primar.

Reamintim că Sectorul 1 al Capitalei este în centrul unui adevărat război între Clotilde Armand și compania Romprest, în urma căruia calitatea serviciilor de salubrizare a scăzut dramatic la nivel local. Locuitorii reclamă adesea mizeria și mirosul tot mai greu al gunoaielor care nu sunt strânse de pe spațiul public, dar și prezența tot mai notabilă a șobolanilor pe străzi.

Sondajul a fost realizat online în perioada 6-13 iulie 2021 pe un eșantion de 1.385 de respondenți și are o marjă de eroare de ± 3%.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button