Actualitate

SOCIOPAT. Nu este o glumă. PSD Ciolacu se bucură de război: este o oportunitate

Când nu au suflet față de propriul popor și totul se rezumă la bani, oamenii care conduc PSD se bucură și de răul altora.

Hienele au mirosit sângele și se bucură. Gustul de bani făcuți ușor îi face să își piardă mințile.

Iată ce a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD pe propria pagină de socializare:

„Reconstrucția Ucrainei este o oportunitate pentru transformarea României într-un hub regional, furnizor de securitate și dezvoltare în proximitatea Mării Negre.

Trebuie să ne implicăm în reconstrucția Ucrainei – un proiect finanțat de Europa, SUA, Canada și alte mari state ale lumii, în care România să își asume cu determinare rolul de lider regional!”.

Aparent lucrurile par în regulă, vorbește de chestiuni pozitive, dar numai un sociopat lipsit de compasiune poate vorbi de bani în plin război, când mii de cetățeni sunt răpuși de tancuri sau de gloanțe.

Ucrainienii mor, Rusia reprezintă un stat agresiv.

Să te bucuri de război că așa ai tu șanse să te abonezi nu doar la banul public din România cât și la cel din Ucraina, asta înseamnă chiar să fii mafiot.

Rațiunea la politicienii din România nu mai există. Li se plimbă pe la nas bucățica mânjită de sânge și ei încep deja sa saliveze.

Crede Marcel Ciolacu că Ucraina îi va permite să ia vreun ban din investițiile de acolo. Este total fals. Așa cum se vede Ucraina se bate cu dușmanii, nu se lasă cucerită de ei.

Dacă vreun lider PSD consideră că ei nu își vor reconstrui singuri țara distrusă de armata rusă se înșeală amarnic.

Back to top button