Actualitate

Sindicatul Polițiștilor acuză USR de dezinformare: „Pai de aia, USR este căzut și uitat. Pentru că au început să „lucreze” exact ca PNL și PSD”

Cristian Ghinea, fost ministru USR al Proiectelor Europene, este pus la zid șeful Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul”, Emil Păscuț, după ce politicianul a făcut o legătură controversată între cazul scurgerii de informații din dosarul plângerilor făcute de Emilia Șercan și pensiile militare.

Păscuț îl acuză pe Ghinea de „manipulare ieftină” împotriva polițiștilor, dat fiind că, susține sindicalistul, USR-istul va încasa pensie specială în calitate de fost parlamentar.

Mai mult, subliniază Emil Păscuț, chiar dacă beneficiază de pensie de serviciu, comisarul-șef Gabriel Șchiopu va răspunde în fața legii.

Manipularea ieftina nu se practica doar de PSD si PNL. O practica si Ghinea de la USR, individ care va avea, ca europarlamentar, pensie speciala. Asa cum vor avea si Dancila, Ciolos, Base, Rares Bogdan.

In textul de mai jos, domnul insinueaza ca problemele pe care le are jurnalista Emilia Sercan (privind posibila sifonare de informatii confidentiale dintr-o cauza penala) se datoreaza faptului ca politistii ar avea pensie speciala.

Pai de aia, USR este cazut si uitat. Pentru ca au inceput sa „lucreze” exact ca PNL si PSD. Valeriu Nicolae le tot explica, dar ei nu pricep.

Cat de prost sa fii ca sa nu stii ca iesitul la pensie nu il salveaza pe seful in cauza ( si pe nimeni altcineva), de la o eventuala raspundere juridica? Daca Ghinea nu e prost, atunci e un manipulator ieftin”, transmite Emil Păscuț.

Back to top button