Actualitate

Simion l-a căutat pe procuror dar procurorul nu era la muncă… e vacanță

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a încercat să-l întâlnească pe procurorul care i-a deschis dosare politice, însă acesta nu e de găsit.

George Simion s-a prezentat în această dimineață la sediul instituției, dorind să discute personal cu procurorul care a coordonat investigațiile împotriva sa. Însoțit de o echipă de avocați și de câțiva membri ai partidului, liderul AUR și-a exprimat dorința de a clarifica anumite aspecte legate de dosarele respective și de a solicita acces la informații suplimentare.

„Nu pot să cred că tocmai când am nevoie să discutăm lucruri atât de importante, procurorul își ia vacanță. Este evident că se încearcă tergiversarea acestor cazuri pentru a mă pune într-o lumină proastă în fața publicului”, a declarat George Simion într-o conferință de presă organizată spontan în fața Parchetului.

Acest incident a alimentat și mai mult speculațiile privind existența unei persecuții politice împotriva liderului AUR. De-a lungul timpului, Simion a susținut în repetate rânduri că dosarele deschise pe numele său sunt motivate politic, fiind menite să-l discrediteze și să-i împiedice activitatea politică. Toate dosarele deschise pe numele acestuia au fost clasate deoarece fapta nu există. La fel au procedat și în cazul suspendării permisului de conducere.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button