Actualitate

Silviu Oancea (AUR): Poșta Română, o victimă a mafiilor de partid și de stat! AUR susține protestele poștașilor plătiți cu salariul minim de PSD și PNL

Angajații Poștei Române au declanșat greva generală din cauza salariilor de mizerie în urma negocierilor eșuate cu lacheii politici numiți la vârful instituției de PSD și PNL. Sindicaliștii din Blocul Național Sindical (BNS) și Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România (SLPR) au exprimat nemulțumirea față de condițiile oferite, solicitând o creștere salarială și majorarea sporurilor de loialitate. Aceste cereri vin în contextul în care majoritatea angajaților primesc salariul minim pe economie, iar condițiile de muncă sunt jalnice. Mobilierul, aparatura și echipamentele și flota de autovehicole sunt demne de secolul XX. Cererile angajaților Poștei Române sunt îndreptăție, iar AUR este alături de ei. Cei din conducere să plece acasă pentru că nu sunt demni să ocupe aceste funcții. Ei nu lucrează în interesul oamenilor ci în interesul personal și al partidului care i-a pricopsit cu aceste funcții bine remunerate și nemeritate.

Nimeni nu și-a dat interesul pentru a moderniza Poșta Română

Toți directorii numiți politic și echipele lor au jefuit Poșta după bunul plac. Negocierile au fost marcate de acuzații privind lipsa de interes a conducerii, în special a directorului general Valentin Ștefan, față de negocierea colectivă și acuzații de negocieri paralele cu organizații sindicale „de casă”​, precum și tentative mizere de spargere a grevei în decursul acestei zile.

Valentin Ștefan, directorul Poștei Române este un argat al puiului de securist Sebastian Burduja, ambii intrând împreună în politică după ce au fost școliți de Serviciul Român de Informații Externe pe banii furați de la poporul român. Odată întorși acasă acestora li s-au oferit funcții importante, astfel în scurt timp Sebastian Burduja a ajuns ministru, iar Valentin Ștefan directorul Poștei Române. Funcțiile sunt doar pentru ei. Sinecurile sistemului. Cei care jefuiesc țara de 34 de ani. Printre cei care conduc Poșta Română îl putem enumera și pe Gabriel Bulumac. Gabriel Bulumac din Alexandria a fost pus de PNL în funcția director al Fabricii de timbre a României deși DIICOT l-a acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat.

Șefii Poștei Române, vacanțe de lux pe banii instituției și contracte pentru firmele de casă

DNA a solicitat contractele de muncă și „statul de plată a salariilor și a altor drepturi bănești acordate” pentru 18 persoane din cadrul Poștei Române. Consilieri ai directorului general, șefi de sucursale regionale sau șefi de direcții. DNA a mai solicitat „toate documentele referitoare la deplasările efectuate în afara țării, în perioada 2021-2022, de către directorul general, Vlaentin Ștefan, consilierii acestuia și directorii Sucursalelor Regionale ai CN Poșta Română S.A.” Actele de corupție de la vârful Poștei Române sunt multiple, însă de când la conducerea DNA a ajuns Marius Voineag, baronii liberali sunt lăsați să fure în voie, iar jefuitori precum Iulian Dumitrescu sunt oblăduiți cu o vacanță la domiciliu. Din păcate asta se întâmplă la Poșta Română. Miza lor este să o distrugă și să o ducă cât mai rapid la faliment, deoarece această instituție are active imobiliare de miliarde de euro.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button