Distribuți acest articol

Silviu Hanganu, coordonator Aur Chiajna, vorbește despre testarea covid în aeroportul Otopeni și acuzațiile aduse vicepremierului Dan Barna la emisiunea Alert News prezentată de Georgiana Bangălă. Emisiunea poate fi urmărită integral pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5sJ__B3ZL9/

Silviu Hanganu vorbește despre testele făcute pe aeroportul Otopeni, teste neconforme cerințelor producătorilor:România a devenit țara tuturor posibilităților mai nou, iar aceste teste nu au relevanță și nu indică dacă ai boala covid sau ai trecut prin boală. Testul pozitiv poate apărea de la o simplă răceală, chiar producătorul acestui test a confirmat faptul că testul nu arată veridicitatea bolii și este decât o informare.

Cine este acest centru medical din aeroport, cine se află în spatele acestui centru medical și cine a dat aviz de funcționare pentru că am citit în presă că acest centru medical nu are aviz de a prelucra aceste teste. Avizul a fost dat de Ministerul Transporturilor și trebuie să îl întrebăm pe Cătălin Drulă de unde a luat acest centru și ce are de câștigat de pe urma acestui demers.

Un alt subiect dezbătut în emisiune a fost despre beneficiile promise de către premier persoanelor vaccinate și cum discriminează aceste măsuri persoanele care nu vor și nu pot să se vaccineze: “Guvernul nostru, prin domnul Arafat ne tot spune că nu va exista discriminare în România. Discriminarea a început din primul moment în care dozele de vaccin au fost introduse în România. Faptul că ei ne prezintă o situația mai roz este o minciună gogonată. Îmi pun întrebarea dacă nu cumva acest guvern dorește împărțirea populației în două tabere, vaccinați și nevaccinați. Controlul asupra noastră va fi mult mai ușor în acest caz, iar această discriminare va fi din ce în ce mai prezentă.”

Întrebat despre dosarul care îl visează pe liderul USR, Dan Barna, ancheta fiind trimisă la DNA cu indicii privind săvârșirea de fapte penale, domnul Silviu Hanganu răspunde:În momentul în care cauți în dicționar cuvântul hoție, incompatibilitate și corupție, cred că apare poza cu vice-președintele Dan Barna. Vedem foarte bine cât de incompetenți sunt, furturile la drumul mare, sunt acoperiți din toate părțile și abia așteptăm ca DNA să își facă treaba. Domnul Barna să își respecte promisiunea că va ieși din viața politică și să își ia o vacanță bine meritată în spatele gratiilor.

Legile în România ar trebui schimbate ca atunci când un om politic intră în închisoare, după ce iese să nu mai aibă niciodată legătură cu viața politică. Domnul Dan Barna prin firma de consultanță pe care a înființat-o, nu a făcut nimic decât să fure bani.”


Distribuți acest articol