Sectorul 4 din București, exemplu pentru Chișinău ~ InfoPrut
Distribuți acest articol

Sistemul de management al parcărilor din sectorul 4 al municipiului București va fi examinat și propus ca exemplu de succes în contextul amenajării parcărilor din Chișinău. Subiectul a fost discutat miercuri, în cadrul unei ședințe la primăria municipiului Chișinău, cu responsabilii privind amenajarea parcărilor, notează Deschide.md.

În cadrul ședinței a fost prezentat proiectul pentru elaborarea studiului de oportunitate privind implementarea sistemului de management al parcărilor în Chișinău. Câștigătorul licitației, compania MTD SRL, a prezentat raportul, care include metodologia și planul de acțiuni de implementare a activităților, precum și structura studiului de oportunitate.

Consultantul va examina cele mai bune practici în 4-5 orașe din Europa, printre care și exemplul experienței de succes a sistemului de management al parcarilor din sectorul 4 al municipiului București. Cu această inițiativă a venit primarul general al capitalei, Ion Ceban, după vizita sa de lucru la București.

De asemenea, la ședință s-a discutat despre proiectele de parcare care se află deja în derulare. În acest sens, în mai multe sectoare au fost identificate terenurile, iar unele sunt în curs de amenajare.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol