Actualitate

Se ridică țara! Proteste la benzinării: Este imposibil și inadmisibil ca într-o țară ca Romania prețul carburantului să depășească 9 lei/litru

Protest în Târgu Jiu, față de scumpirea carburanților. Șoferii au format deja cozi la o benzinărie OMV din Târgu Jiu, unde alimentează de 1 leu sau 2, după care revin la coadă. Activitatea este astfel blocată., relatează Pandurul.ro.

Proteste similare au loc în toată țara. Oamenii s-au mobilizat în mediul online.

„E timpul sa facem ceva, ieșiti in strada, blocați pompele. Este imposibil si inadmisibil ca intr-o țara ca Romania prețul carburantului sa depașească 9 lei/litru. Share masiv ca sa vada toata lumea si sa stabilim ce si cand vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9lei/litru (unde jumatate din acesti bani merg catre stat). Noi facem ceva!”

De teamă că vor escalada conflicte între șoferi și angajați, la benzinărie au fost mobilizate echipaje ale Poliției și ale unei firme de pază.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

comentarii

  1. Pe hoții de guvernanți întâi! De la ei pleaca problemele! Ei bagă banii in buzunar din salarii barosane și spagi asemenea! Sa nu uitam ca benoacle de la Energie detine benzinării pe numele neveste’sii!

  2. Hai sa nu fim idioti, in UK saptamana trecuta/ acum 2 saptamani pretul a depasit £2/litru (~12lei/litru). Nu stiu cum sa VA spun, dar pare ca nu stam asa de rau deocamdata..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button