Distribuți acest articol

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, susține că firma de salubritate îl sabotează de la preluarea mandatului. S-a constatat că gunoiul este lăsat intenționat în zonele de circulație maximă, precum stații de autobuz și trotuare. Priarmul acuză și Prefectura Prahova de indiferență, având în vedere că instituţia nu a emis un răspuns la solicitarea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) privind constatarea stării de alertă

“Oraşul se umple de gunoaie, este evident că lucru ăsta este lăsat în mod deliberat pentru că, dacă veţi constata undeva în apropierea locurilor de o anumită importanţă, adică staţiile de autobuz, în zona de parcuri sau de locuri de joacă, coşurile stradale dau pe afară, mai încolo sunt luate. În orice logică, ori cineva nu lucrează şi atunci ai oraşul plin de deşeuri şi coşurile stradale pline, ori cineva pare că lucrează într-un anumit fel încât doar acolo unde deranjează şi, atenţie, şi doar în zilele în care deranjează, nu se colectează şi se lasă pentru a crea un disconfort şi se lasă pentru a avea o problemă cu Volosevici. (…)

Îmi este foarte clar că este o campanie întreagă îndreptată împotriva mea. Nu am o problemă, dar mult mai grav decât lucrul ăsta este că de fapt vorbim de sănătatea publică, despre nişte instituţii care ar trebui să răspundă la nişte chestiuni care sunt foarte clare”, a declarat primarul.


Distribuți acest articol