Revelion 21
Distribuți acest articol

Deputatul USR Iulian Bulai, cere revocarea șefei televiziunii române, după ce „TVR 1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie, mască vaccin, pericol, protejare, disntanțare socială, care a costat 140.000 de euro.


În plus, acesta notează că în cadrul programului au fost promovați „oameni declarați fani ai teoriilor conspirațiilor”, cum ar fi Dan Bittman și Mugur Mihaiescu. „Voi chema la Parlament reprezentanții CNA pentru a ne oferi un punct de vedere”, a anunțat Bulai, precizând că „Doina Grădea trebuie să plece din TVR”.

„În ultimele 7 luni, Guvernul României a dat redacțiilor de presă private aproximativ 40 mil Euro, pentru a scrie despre măsurile guvernului luate împotriva pandemiei. Am contestat constant ineficiența acestei măsuri.

Acum 2 zile, pe banii noștri, TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: masca, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirației”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Iulian Bulai.

Acesta afirmă că ceva mai contraproductiv nu se putea.

„Dai tot anual 40 de mil Euro că să informezi lumea (ineficient), dar permiți dezinformare pe bani publici la televiziunea publică în plină pandemie. În prime time. De Revelion. Adică sabotezi măsurile împiedicare a răspândirii bolii. Pe bani mulți.

Voi chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a ne oferi un punct de vedere asupra acestei situații”, a mai scris președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților.

Bulai consideră că „Doina Grădea trebuie să plece din TVR și să ia cu ea și pe partenerii PSD care au mai rămas acolo”. „Firea, Olguța și Dancila au plecat,” arată acesta.

„Ne întâlnim în sesiune ordinară în februarie și începem curățenia”, și-a încheiat Bulai postarea de pe Facebook.

Anterior, acesta a anunțat, tot pe Facebook, că programul de Revelion de la TVR 1 a costat 140.000 de euro.

„Teatrul ieftin de Revelion a costat statul român 140.000 euro. Enorm. TVR trebuie să fie reformat sau să fie desființat. Alte opțiuni nu avem. Eu susțîn prima varianta. Și lupt pentru asta”, a mai scris Bulai pe Facebook.

TVR 1 a prezentat de Revelion un program în care s-a regăsit „Vacanță Mare”, de la 23.00, cu Mugur Mihaiescu, actor și antreprenor din sectorul HoReCa ce a particpat la protestele anti-masca din Piață Victoriei.

La programul special din noaptea dintre ani a fost prezent și Dan Bittman, coronasceptic vocal în anul care a trecut.

Potrivit paginademedia.ro, programul de Revelion de la TVR 1 a fost urmărit de 509.000 telespectatori, fiind pe locul cinci în topul audiențelor.

Sursă text: ziare.com

Sursă foto: europafm.ro


Distribuți acest articol