Distribuți acest articol

Nici nu a intrat USR bine la guvernarea că deja vin amenințările cu privire la utilizarea funcțiilor publice împotriva unor societăți comerciale care nu fac parte din cartel.

Clotilde Armand a amenințat pe față firma de salubritate din sectorul 1 că va face plângere la ministerul mediului și că va cere suspendarea licenței de funcționare.

Dar cine este proprietar mai nou pe acest minister? Exact guvernul din care USR deține jumătate din mandate și un vicepremier. Deci putem considera că problema este ca și soluționată?

“Hai să vă explic cum lucrează Mafia în ajunul Crăciunului. Operatorul de servicii de salubrizare a început din nou șantajul și de aseară nu mai ridică gunoiul stradal necontrolat.

A văzut că nu le merge cu facturi ilegale date spre plată către primărie și a decis din nou să lase gunoiul pe stradă.

Eu n-am stat să mă milogesc de el să-și respecte contractul și am început o acțiune de ridicare a gunoiului stradal cu o altă firmă de salubrizare.

Și ce credeți?

Firma respectivă ridică gunoiul iar operatorul de servicii de salubrizare care nu-și respectă contractul aruncă în urma lor alt gunoi.

Cu alte cuvinte: acolo unde noi strângem vin alții și aruncă în urma noastră gunoiul.

Au început să amenințe și muncitori.

Eu nu sunt deloc impresionată de aceste practici și voi depune la parchet plângeri penale împotriva prestatorului de servicii de salubrizare.

Apoi, voi înainta către Ministerul Mediului o plângere de ridicarea licenței pentru prestatorul șantajist.

De asemenea, am început procedurilor de reziliere a contractului de salubrizare cu acesta.

Dacă Mafia gunoaielor a ales să ne distrugă acest Craciun eu le transmit că au ales foarte prost” a declarat primarul ales al sectorului 1, Clotilde Armand.


Distribuți acest articol