Distribuți acest articol

În 1989 niște băieți deștepți de afară au comandat o lovitură de stat. Așa s-a ajuns la asasinarea lui Nicolae Ceaușescu în 1989 și la venirea la putere a lui Ion Iliescu.

La acel moment a început demonizarea fostului regim, cu scopul de a se justifica miile de victime de la revoluție, majoritatea lor după căderea totală a regimului comunist. Peste 1.000 de morți s-au înregistrat în iarna de la finele lui 1989.

Ce a urmat știm cu toții: distrugerea sistematică a statului român, un atac constant asupra neamului românesc prin colapsarea sistemului de educație, prăbușirea economiei naționale, jafuri repetate, pierderea controlului asupra resurselor naturale, materiale, umane și financiare, alungarea a peste 4 milioane de buni români dincolo de granițe.

La conducerea țării ce odinioară avea a patra flotă comercială a lumii, cu sute de nave comerciale, au fost puși politicieni slabi și corupți. Atunci s-au inventat partidele politice actuale, dar din PCR-ul existent.

Tot atunci băieții deștepți de prin ministere au trecut pe persoană fizică banii din conturi și a început procesul de transfer gratuit, prin furt și înșelăciune, a bunurilor statului la rude și prieteni.

Însă jaful cel mare a fost produs de companiile străine sau de grupurile infracționale internaționale, venite atât din vest cât și din est. Jefuitorii își doreau o viață mai bună pentru ei și au început să preia tot ceea ce mergea.

Așa s-a ajuns ca petrolul românesc să fie controlat de austrieci și ruși, pădurile de nemți și austrieci, industria metalurgică să fie distrusă de ruși și englezi și lista este lungă și poate continua.

În această perioadă România a ajuns o colonie, un stat de mâna a două. Trădătorii au prins putere, infractorii veniți de afară au furat zeci de miliarde de euro. Nimic nu mai este românesc, industria și agricultura au fost puse pe butuci.

Țăranul român nu mai are voie să crească porci sau păsări. În lipsa unor servicii reale de informații gripele de tot felul au distrus practic sectorul zootehnic. Mâncăm mere din Polonia, pâine congelată din Austria și carne din Germania. Datoria țării crește, copiii noștri sunt din ce în ce mai datori.

Românii sunt îndemnați să se urască, cei de la oraș cu cei de la sate, cei tâneri cu cei bătrâni, cei din țară cu cei de afară. Ura și dezbinarea este susținută prin televiziuni, diverse site-uri și ong-uri finanțate de afară.

România este o țară bogată, are tot ce îi este necesar unui neam ca să trăiască bine și în libertate: are munte, are mare, are râuri, are păduri frumoase, are câmpie și podișuri. România are și grâne, petrol, minereuri multe în pământuri.

Dar cel mai de preț este omul, românul.

Iar el s-a săturat, nu mai poate răbda. Catastrofa făcută de ocupanți și trădători trebuie oprită, iar AUR-ul lui George Simion este singura speranță și ultima.

Este nevoie de o schimbare profundă, este nevoie de oameni noi care își iubesc țara. În posturile importante trebuie să fie profesioniști, români competenți , cei mai buni din breaslă.

George Simion este un tânăr de 36 de ani, dar trecut prin viață. A reușit să mobilizeze zeci de mii de oameni la marșurile sale, a reușit să facă mult bine națiunii române renăscând patriotismul.

Misiunea este una grea și numai cei puternici și patrioți vor rezista. Iar patrioți sunt mulți în România, important este să înțeleagă că e bine să fie uniți.


Distribuți acest articol