Distribuți acest articol

Nici nu apucă bine Rareș Bogdan să mai posteze o scuză sau vreo aberație politică pe pagina sa de facebook că îl și iau românii la rost. Aceștia din urmă s-au trezit și nu mai vor politicienii trădători și mincinoși din fost gardă… ori Rareș Bogdan pare mai degrabă un politician expirat decât unul nou, căci și din poziția de jurnalist a slujit interesele PNL și pe ale lui Klaus Iohannis.

Iată doar câteva din comentariile lăsate de români la adresa sa:

Ce dorești altora ți se va întâmpla ție: vei fi împreună cu toți ai tăi la groapa de gunoi a istoriei. Am citat din clasici în viață. Să îți faci o poză cu oaia turcana a P.N.L.ului. Veți arăta ca un bou si o belea.

Cred ca deja ați arătat ce trebuia: vă mâncați între voi, vă trădați unii pe alții în lupta pt putere și nu dați doi bani pe fraierii care v-au votat! Eu cred ca peste trei ani românii vă vor arăta exact ce ați făcut!

Trebuia să începeți de ieri nu să bifați un mandat că deja se fac vreo doi ani și vă sfâșiați pe sinecuri care vă îmbogățesc pe cel puțin o generație și noi suntem din ce în ce mai săraci. Constăm că pleacă o ciumă și vine alta mai hămesită , mai incompetentă și mai mincinoasă. Așa că dispăreți cu alianța voastră cu tot.

Nu ați făcut nimic din ce ați promis nu a-ți tăiat nici pensiile nesimțite nu creați nici locuri de muncă și care mai sunt se închid prețurile cresc în fiecare zii. Ați atacat PSD ul în campania electorală dar și voi faceți aceleași greșeli în afară de vaccinare nu vă interesează nimic. Sunteți jalnici toți care ne conduceți. Am avut încredere în PNL dar din păcate nu meritați să vă susținem.


Distribuți acest articol