Actualitate

Românii să se pregătească – Marcel Ciolacu ne anunță că el va fi premier peste un an: „Premierul rotativ revine PSD în mai 2023”

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara ca PSD va da premierul in anul 2023, daca Nicolae Ciuca va prelua sefia PNL.

„In acest moment, cu certitudine, daca domnul Nicolae Ciuca va deveni presedintele Partidului National Liberal, cu certitudine de suta la suta functia de prim-ministru, in mai 2023, va reveni Partidului Social Democrat. (…) Este si normal sa fie asa (…) si exista in acest moment decizia ca eu sa fiu premierul rotativ”, a afirmat Marcel Ciolacu la Romania TV.

„Am decis sa-mi depun motiunea de candidatura pentru functia de presedinte al PNL. Am decis sa-mi asum aceasta responsabilitate dupa o discutie pe care am avut-o cu colegii si in urma analizei pe care am facut-o asupra intregii situatii politice”, a spus Ciuca, la sediul central al PNL.

Premierul candideaza la sefia PNL cu motiunea intitulata „Uniti pentru o Romanie stabila si puternica”.

„Sper ca, dupa ce o vor analiza, colegii mei o vor vota”, a afirmat el.

Potrivit lui Nicolae Ciuca, PNL este in prezent la guvernare si are datoria sa asigure stabilitatea tarii, sa guverneze eficient si sa ofere romanilor siguranta, dar si increderea ca va fi depasit cu bine contextul actual complicat.

Back to top button