Actualitate

Românii nu mai au bani pentru întreținere dar bine că Ciucă are pensie specială

Românii nu mai au bani pentru plata întreținerii la locuințe. Prețurile mari din ultima perioadă au bulversat viața cetățenilor.

De aproximativ 4 ani românii sunt ținuți în teroare de către PSD și PNL. Cele două partide au condus România și viața românilor direct în prăpastie.

Nu rușii sau austriecii sunt de vină , nu nemții sau americanii ci chiar ai noștri politicieni. Ei au luat măsuri populiste care astăzi arată incapacitatea statului de a se susține .

Românii sărăcesc în fiecare zi datorită prețurilor mari. Aceste prețuri ne fac viața grea și datorită lor nu mai rămân la sfârșit de lună bani pentru întreținere sau medicamente.

Cei mai afectați sunt bătrânii. Mulți au pensii lunare de 1.000 de lei. Spun cei cu pensii speciale, precum Nicolae Ciucă, că doar atât au cotizat, deci numai atât merită. Dar generalul nostru de carton are pensie specială, pe lângă pensie are și indemnizație de parlamentar și una de ministru. Ciucă al nostru e mare barosan și pleacă acasă în fiecare lună cu peste 15.000 de euro.

Dar el oferă celorlalți 50 de bani, deoarece spune că nu există bani pentru mai mult.

Dar pensiile speciale sunt mari anual adună peste 2 miliarde de euro. Sunt prea mulți bani pentru politicieni și prea puțini bani pentru românii sărăci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button