Distribuți acest articol

Românii s-au săturat de minciuna care vine din zona de politică, mai ales a celor care s-au dat de reformatori dar acum vin și le bagă pe gât tot felul de invenții provenite din afara țării.

Iulian Bulai, deputat USR, a dorit să se laude cu introducerea cărții electronice de identitate, dar a fost luat la rost prin sute de comentarii răutăcioase.

Iulian Bulai este unul din parlamentarii români care se expune des pe tot felul de subiecte, dar ratează cam de fiecare dată, fiind în totală opoziție față de ceea de își doresc cetățenii.

Atitudinea lui Iulian Bulai este parcă de sfidare la tot ceea ce este românesc, USR făcând o mare greșeală atunci când l-a ales să fie comunicator al partidului.

Iată mai jos doar 5 din aceste comentarii, dar veți găsi sute la el pe pagină. Un strateg de imagine i-ar recomanda să închidă pagina personală deoarece aceasta îi face mai mult rău decât bine, calitățile sale de comunicare publică fiind sub-zero.

Măi Bulai, nu mai pleci tu în lumea largă să umfli baloane și să stai nemișcat la colț de stradă?

Vedeți să nu vă frigeți cu aberații din astea legislative. In 2004, Năstase, sigur de victorie la prezidențiale introducea mandatul de 5 ani de care a beneficiat Băsescu și mai apoi Iohannis. In 2008 s-a trecut la votul uninominal și s-au văzut ce a ieșit. Scoateți voi adresa de pe buletine cu gândul la voturile din Diaspora și poate va treziți cu un vot majoritar pro AUR… Că așa e in politica: niciodată nu ști pt cine tragă clopotele!

Vestea buna ar fi când un psihopat ca Bulai va dispărea….. și din peisajul politic!

Eu cred ca s-a facut transfer de materie cenusie de la tine la cal.Ma rog,daca mai era ceva de transferat.In alta ordine de idei, am o ghicitoare pentru tine:unde duce mutu’ calu’?

Da cunoastem ideologia comunista cu fara proprietatate, fara domiciliu.Plus se poate aranja cu votatul mai usor cu USR cand si unde trebuie.Ideea e ca ideea voastra e proasta. Si aveti prea multe pareri pentru 15% voturi exprimate.


Distribuți acest articol