Actualitate

Românii îl iau la rost pe Cioloș: îl apreciem pe Simion deoarece ține cu noi, Drulă era mai bun ca Cioloș, ai nenorocit Țara

Dacian Cioloș a uitat ce teatru ieftin făceau USR-iștii pe București și alte capitale ale României și acum doresc liniște și pace ca să fure cu PSD și PNL împreună. După ce Simion s-a dus să ceară socoteală lui Fritz de la Timișoara, Cioloș l-a acuzat de un comportament necuviincioș.

Dar ce să vedeți, Cioloș a primit peste 1.000 de comentarii și marea lor majoritatea criticau USR și îl luau la rost:

Domnule Cioloș, poporul român trăiește jalnic, peste 60% din muncitori traesc cu salariul minim,adică se chinuie a trăi, ei apreciază pe cei ca Simion pentru simplul fapt , ei cred că poate cineva în țara asta se gândește și la ei ,ca dumneavoastră și cei ca dumneavoastră nu se gândesc decât la ei și la cei din afară , deci faceți favoruri doar la cei din exterior ,nu îmi place Simion dar cu părere de rău poporul vrea o asemenea atitudine vor un lider care pote să fie pentru ei și Țara, asta este din păcat.

Nu ai de zis nimic despre faptul că primăria era incuiată în mijlocul zilei? Zi ceva si despre primarul care st[ ilegal pe fotoliu. Aici nu sunt inc[lc[ri ale legii, nu este huliganism politic?

De ce nu povestești domnule Dacian cu pe vremea când erai prim ministru ai desfintat serviciul DGIPI efectiv l-ai desfintat și așa au scăpat de pușcărie o grămadă de polițiști corupți .Numai in orașul Lugoj urmau să fie arestați 15 polițiști în urma bunului mers efectuat de DIPI și ai adus apoi la conducerea structurii SRI  Toată arhiva a fost mutată din teritoriu la centru și s-a pus capac .Mai ai tupeul sa afirmi de unii când tu ai nenorocit tara?

Back to top button