Actualitate

Românii au descins pe pagina de Facebook a președintelui: „Mulțumim pentru resuscitarea USL-ului”

Românii au izbucnit la adresa președintelui României după ce acesta a cerut la Bruxelles soluții pentru „creșterea prețurilor la energie”. Klaus Iohannis a reușit într-un timp foarte scurt să își distrugă imaginea prin politicile aplicate asupra României.

„Am cerut foarte ferm și clar, la Consiliul European de la Bruxelles, să găsim soluții europene pentru creșterea prețurilor la energie, care duce și la alte creșteri de prețuri. În România, avem o legislație pregătită pentru familiile vulnerabile, cu venituri mici și vor fi compensate facturile, vor exista posibilități de amânare.

Țara noastră trebuie să folosească energia nucleară și gazul natural pentru încălzire și am insistat ca acestea să fie finanțabile, cât mai curând, prin bani europeni. Trebuie să avem un plan clar la nivel european pentru această iarnă și să luăm măsuri ca prețurile să revină la normalitate. Sunt hotărât să rămân foarte implicat pe această temă importantă pentru România, pentru a combate sărăcia energetică.”, spune Klaus Iohannis pe Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button