Actualitate

România are peste 6 milioane de români plecați. Mai mulți lucrează afară decât în țară

După 1989 românii au sperat la o viață mai bună. Nu s-au gândit ei atunci că toată România va fi preluată de o grupare infracțională care se va grupa în interiorul partidelor politice și că statul va deveni un simplu instrumente pentru delapidarea avuției naționale.

De atunci și până acum poporul român a trecut prin multă umilință și sărăcie, a fost greu încercat.

Loviturile împotriva țării și a neamului românesc nu au venit doar din interior. Când nimeni nu mai stă de pază dușmanul de afară este și el atente și abia așteaptă să te atace într-un moment sensibil. Așa a și fost iar avuația națională avea să fie împărțită între hoții din interior și hoții din exterior.

În România mai lucrează 1,2 milioane de cetățeni angajați la stat, aproximativ 4 milioane de români în mediul privat și mai aveam încă 4 milioane de români care sunt pensionari. În afară țării la acest moment lucrează peste 6 milioane de români, vorbim despre cei care au plecat din România dar mai ales despre cei care s-au născut sau au crescut acolo.

32 de ani înseamnă o generație. Primii care au plecat deja sunt părinți sau chiar bunici. Avem deja o primă generație de români care se naște complet în afara țării. Este pentru prima dată în istorie când se nasc anual mai mulți români în afara granițelor decât acasă.

Astăzi se nasc în România efectiv mai puțin de 150.000 de români, în timp ce în afara țării se nasc mai mulți. O parte din românii născuți în afara țării vin acasă ca să își obțină dreptul de a fi cetățean român, alții nu mai țin cont de acest lucru, nu mai doresc să audă de umilința la care sunt supuși de către statul care ar trebui să fie mamă și tată.

Majoritatea românilor au plecat datorită sărăciei , datorită salariilor mici. O altă parte pleacă deja datorită condițiile grele de viață, datorită faptului că statul nu oferă servicii reale precum școala, sănătate sau infrastructură. În ciuda faptului că le plătim prin taxe și impozite, aceste servicii nu există, ele se prestează formal.

România are astăzi peste 6 milioane de români plecați. O parte dintre aceștia deja s-au stabilit dincolo de granițe, nici nu mai doresc să audă de România. O parte dintre români pleacă acolo ca să muncească, se întorc periodic acasă, aici unde au familia, soția sau copiii.

Partea cea mai proastă este că aceste plecări generate de acțiunile dezastruoase ale partidelor politice au despărțit mamă de copii și de părinți. Astăzi bătrânii țării sunt abandonați , nimeni nu mai are grijă de ei. Avem un sfert din țară abandonată și care este obligată să stea cu mâna întinsă.

Românii nu mai au dreptul la demnitate. Să ai grijă de bătrânii tăi este ceva normal, dar astăzi nu mai este așa.

1 comentariu

  1. Adevarat ! Romania este jefuita constant de politrucii de dupa 90. Iar cand unii dintre ei (foarte rar) cad in mana justitiabililor ( gen Adrian Nastase, Ileana Udrea si multi altii ) dupa ce si-au facut de cap cum au vrut, nu le mai place Romania si se grabesc sa ajunga pe alte meleaguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button