Actualitate

România- 20 de ministere. Elveția 7 – ministere. Cine sunt proștii?

România este țara Europeană cu cele mai multe ministere și funcții publice.

Orice prost din partidele politice ce au format astăzi coaliția de guvernare se dorește cu titulatura de ministru, așa că PSD, PNL și UDMR au decis să construiască un guvern cu multe ministere, așa de multe că în unele cazuri nici nu putem să le ținem minte.

România lui Iohannis, Ciolacu, Cîțu și Ciucă are 20 de ministere. În acest timp Elveția are doar 7 ministere și bune. În Elveția treaba merge foarte bine, aproape că nu se schimbă nimic și niciodată în rău.

Dar România nu este Elveția deoarece Ciucă nu este elvețian ci un fel de român, dar nu patriot căci și-a trădat jurământul militar dat.

PSD și PNL au creat multe ministere deoarece își doresc funcții publice și cu aceste funcții publice să se dea mari și toată lumea să le spună: domnule ministru, doamna ministru.

Dar această Alianță a Răului nu se oprește aici, ei vor să mai pună și vreo 100 de secretari de stat. Tot prostul de la PSD și PNL visează o funcție frumoasă ca să aibă o amantă pe măsură. Totul este pe interese și respectul față de români este zero.

Back to top button