Actualitate

REŢINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

09 Octombrie 2020Sursa: IGPR

În cursul zilei de ieri, 8 octombrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureș au descoperit, în Şurdeşti, o cultură indoor, compusă din 8 plante de canabis aflate la maturitate.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş – B.C.C.O. Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T- B.T. Maramureș, au efectuat, la data de 8 octombrie 2020, o percheziţie domiciliară şi 2 percheziţii auto, în Şurdeşti, judeţul Maramureş, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc, respectiv canabis.

În urma percheziţiei, a fost descoperită o cultură indoor, compusă din 8 plante de canabis aflate la maturitate, în cantitate totală de 2,8 kg, care a fost ridicată în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost descoperite o instalaţie folosită la creşterea culturii de canabis, un grinder (dispozitiv de mărunţit) și recipiente purtătoare de urme de canabis.

Două persoane, de 33, respectiv 35 de ani, au fost reţinute pentru de 24 de ore.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş.

Cercetările continuă, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Semnalări cazuri de corupţie
Ați sesizat un caz de corupție? Apelați linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806
Detalii

Relaţii cu publicul
Aflați informații utile privind depunerea petițiilor sau solicitarea de audiențe la conducerea Poliției Române.
Detalii

Abonare la newsletter
Abonați-vă la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu noutățile privind activitatea Poliției Române.
Detalii

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button