Actualitate

Rețeaua de crimă organizată din jurul lui Ciucă: amenințări la adresa jurnalistei Emilia Șercan

Nicolae Ciucă a fost general al armatei române și care apoi s-a pensionat. Acum are pensie specială. Pentru că unui general pensionat îi stă bine în politică acesta s-a înscris în PNL și apoi a devenit deputat.

Ulterior a fost numit ministru al apărării și iată-l astăzi premier.

Dar Nicolae Ciucă a făcut un doctorat plagiat, adică a furat. Lumea occidentală consideră că furtul intelectual este tot furt.

Jurnalistul Emilia Șercan este cea care a descoperit că Nicolae Ciucă este un hoț, adică un plagiator. Acest lucru a supărat rețeaua de crimă organizată care stă în spatele lui Nicolae Ciucă.

Doar nu vă imaginați că generalul a fost așa bun ca să avanseze singur pe scara profesională și apoi pe cea politică.

Așa se face că jurnalista a primit mai multe amenințări. Ea a adus la cunoștința procurorilor informația însă dosarul a fost tergiversat. Amenințările au continuat și sistemul de drept din România s-a dovedit a fi preluat.

Mai mult, amenințările deja au devenit publice. În așa-zisă presă din România au apărut zeci de articole, similare, despre nu știm ce poze din tinerețea jurnalistei.

Practic vorbim de acțiuni premeditate de discriminare, intimidare și putem spune: șantaj.

Așa ceva nu se face iar statul nu își mai apără cetățenii. De la poliție, procuratură sau judecători, nimeni nu mai face dreptate cetățenilor ci doar apără pe tâlhari de români.

Back to top button