Distribuți acest articol

Toate amenzile date de Garda de Mediu pentru gunoiul abandonat pe străzi vor fi plătite din banii publici, adică din cotizațiile cetățenilor. Doar nu credeați că Clotilde Armand va scoate bani din propriul buzunar pentru eșecul de la primărie…

În timp ce Clotilde Armand se luptă pe Facebook cu firma de salubrizare și confirmă faptul că Sectorul 1 se îndreaptă în direcția bună, realitatea este alta, gunoiul a rămas abandonat pe străzi, iar acum, primarul a reușit performanța de a plăti până acum cel puțin 3 firme de salubrizare: Romprest, Brai Cata și ultima este Rebu.

La solicitarea Newsweek România, Garda Națională de Mediu a transmis că „în luna martie au fost aplicate două amenzi contravenționale în valoare totală de 160.000 lei pentru neluarea măsurilor de salubrizare a razei teritorial administrative a Sectorului 1, conform OUG nr.195/2005, privind protecția mediului, cu modificările și completările ulterioare. (…) În luna iunie 2021 au fost aplicate două amenzi contravenționale în valoare totală de 160.000 lei”.

În total, Primăria Sectorului 1 va plăti amenzile cumulate de 320.000 lei din banii locuitorii Sectorului 1.


Distribuți acest articol