Actualitate

Reacție dură a unui important parlamentar AUR la atitudinea lui IGOR DODON: jefuitorii din EST

George Badiu, parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor și vicelider, reacționează dur la măsurile luate la Chișinău de către Igor Dodon, președintele partidului socialist pro-rus și pierzătorul alegerilor prezidențiale de la Chișinău.

Acesta a început montarea de panouri publicitare prin care este atacat în mod direct partidul AUR, cel care a trecut Prutul și va participa la alegerile parlamentare din al doilea stat românesc, o premieră pentru politica românească. Igor Dodon este personajul politic toxic care împreună cu Vladimir Plahotniuc a pus interdicție lui George Simion.

Igor Dodon este în cădere liberă iar scena politică este eliberată de PAS și PSRM pentru o nouă grupare politică, de data aceasta patriotic românească. Moldovenii s-au săturat de minciunile spuse timp de 30 de ani. Anunțul făcut de către AUR a stârnit reacția tuturor partidelor de la Chișinău.

În Basarabia partidul coloniștilor ruși, condus de fostul președinte Igor Dodon, a început campania electorală atacând partidul AUR. În România, partidele coloniștilor occidentali, care se prezintă ca fiind „liberale” și „salvatoare”, au dezlănțuit un război pentru exterminarea aceleiași mișcări patriotice, AUR. Un lucru este cert : când jefuitorii din est și din vest își dau mâna pentru a te înfrânge, înseamnă că ești pe drumul cel bun, al interesului național” scrie George Badiu pe propria pagină de Facebook.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button