Reacția PAS la propunerea lui Dodon pentru Maia Sandu
Distribuți acest articol

Unica discuție care poate avea loc între Maia Sandu și Igor Dodon poate fi doar despre dizolvarea Parlamentului de la Chișinău și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Astfel a reacționat deputatul Mihai Popșoi, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate, după ce astăzi, Igor Dodon a invitat-o pe Maia Sandu la discuții despre modul în care ar urma să aibă loc transferul de putere către președintele ales al Republicii Moldova.

„Cum de mai are timp, el fiind ocupat acum cu dialogul cu partenerul de majoritate parlamentară Ilan Șor. Unica discuție cu Dodon poate fi despre data alegerilor anticipate, care trebuie desfășurate cât mai curând pentru a oferi țării un parlament legitim și reprezentativ. Însă vedem că bandiții se țin cu dinții de putere”, a declarat Mihai Popșoi, transmite deschide.md.

Amintim că astăzi, în cadrul emisiunii sale online, președintele în exercițiu a declarat că el este lider pe eșichierul de stânga, iar Maia Sandu – pe cel de dreapta. Astfel, Dodon a subliniat că între ei trebuie să existe dialog, dacă Maia Sandu are maturitate politică.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol