Actualitate

Reacția bucureștenilor după ce Simion i-a chemat la proteste: ai fi bun de președinte

Liderul AUR George Simion a fost ieri printre tinerii din centrul Bucureștiului. În data de 2 octombrie va avea loc un mare protest la Universitate , începând cu ora 14.

George Simion i-a chemat pe români în stradă, la protest iar reacția acestora nu s-a lăsat așteptată.

Se poate vedea că George Simion este un om al străzii, are priză la cetățeni.

Cei prezenți la mese în centrul Bucureștiului l-au felicitat pentru că se luptă sistemul format din PSD și PNL.

„Bravo, îmi place că te lupți cu ei. Lucrez în Grecia dar visez să mă întorc acasă. Printre străini nu este deloc ușor, dar nu avem unde să ne întoarcem, nu am avea cu ce să ne întreținem familia” a declarat unul din cei prezenți.

Simion chemă pe români în stradă, așa cum fac și germanii sau olandezii. Popoarele puternice știu să își apere drepturile.

Liderul AUR a primit și o propunere, dar a spus că v-a caută cea mai bună soluție: „vin în stradă dacă tu vei candida la funcția de președinte, dacă nu ești acolo nimic nu se va schimba „.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

comentarii

 1. Cu siguranta voi veni pe 2 oct. Va stimez d-le George Siminon pentru curajul pe care îl aveți.

  1. @Stefan Mirela
   Nu e ce pare la prima vedere.Acum cateva zile cineva imi spunea de membri din grupari interlope angajati in jandarmerie.Stiu EU…doi…Din Rahova…daca vreti le dau si numele sau adresa,…
   Acest george simion este tot o creatie a sistemului,il puteti intreba de pensii speciale are multi generali in aur,chelaru,cu razboiul psihotronic si altele.vedeti la protestul stb can acesta impinge un jandarm-un teatru de prost gust.apoi „fortarea” intarrii in parlament-evident sifon la mai.
   De fapt urmeaza crah-ul financiar global al burselor si pietelor iar unii securisti vor sa capteze fenomenul si in acelasi timp sa refuleze niste nemulturi,sa „masoare”…”populatia”…par cuvinte fara noima…voi posta niste stiri…papa de la roma a dat ordin ca pana la 1 octombrie toti banii bisericii sa fie retrasi la vatican iar rusii isi izoleaza tara de internet.
   Derapaj grav: „Eu fac legile”. George Simion a agresat jandarmi sub privirile angajaților STB cărora le-a confiscat protestul
   Jandarmeria isi face pe sest serviciu secret!
   Pope Francis has ordered the Holy See to transfer all of its financial assets into the Institute for Works of Religion, commonly known as the Vatican Bank, by Oct. 1.
   Joi, 22 Iulie 2021, 13:58 Rusia s-a deconectat cu succes de la internetul global (surse)
   „Guvernul rus va anunța „în curând” ce categorii de cetățeni vor fi exceptate de la o mobilizare a rezerviștilor cu experiență militară pentru a lupta în Ucraina, a anunțat miercuri Kremlinul, transmite Reuters.” Miercuri, 21 Septembrie 2022, 13:21
   Excepțiile se aplică unor lucrători IT, muncitori din telecomunicații, profesioniști din domeniul finanțelor, precum și unor angajați de la instituțiile mass-media „de importanță sistemică”.
   INCERCATI SA NU MAI FITI NAIVI
   BUCURESTI ESTE PARADISUL BUGETARILOR
   TOATE SINDICATELE SI PARTIDELE SUNT CORUPTE SI COMPROMISE DE CEI DIN SERVICII-DOAR NISTE CURELE DE TRANSMISIE AI CELOR DIN AFARA-ANGLO-SAXO-GERMANI SI PUTIN FRANCEZI-ITALIENI
   IN ACEASTA ORDINE
   WEEKEND PLACUT!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button