Actualitate

Război total între AUR și Remus Pricopie (SNPA). Legăturile cu George Soroș

Într-o societate în care educația ar trebuie să fie fundamentul dezvoltării și progresului, unele universități și instituții de învățământ sunt plătite gras din afară pentru a discredita acele partide care se opun agendei globaliste. În România, un conflict aprins a izbucnit între Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și o așa-numită instituției de învățământ – SNSPA care este în realitatea un centru de formare a cadrelor securiste în perioada comunistă și o pepinieră pentru securiști.

Ce legătură are Remus Pricopie (SNSPA) cu George Soroș

Remus Pricopie a anunțat în anul 2020 că universitatea pe care o conduce a fost invitată să facă parte din rețeaua de universități în care George Soros investește 1 miliard de dolari.

”Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), membră a consorțiului european CIVICA, a fost invitată să colaboreze cu cea mai nouă rețea globală de universități. Anunțul a fost făcut joi, 23 ianuarie 2020, de George Soros, în cadrul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial de la Davos”, spune comunicatul oficial al SNSPA.

Pricopie iubește banii lui Soroș, și-i detestă pe cei care iubesc România

AUR acuză instituția de învățământ condusă de Pricopie că universitatea promovează globalismul în detrimentul patriotismului. AUR argumentează că, în loc să încurajeze un sentiment de mândrie și apartenență națională, instituția își îndreaptă studenții spre o perspectivă globalistă, care pune în pericol identitatea și valorile tradiționale românești.

Mai mult, universitatea își folosește platforma pentru a îndoctrina tinerii împotriva valorilor naționale și a intereselor națiunii. Cursurile și materialele didactice sunt acuzate că prezintă o perspectivă unilaterală și că încurajează o mentalitate care este în opoziție cu principiile sănătoase ale patriotismului.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button