Distribuți acest articol

Marcel Ciolacu își arată încă o dată slugărnicia față de președintele Klaus Iohannis și potrivit surselor noastre a propus liderilor PSD să susțină guvernul militar minoritar al PNL condus de generalul Nicolae Ciucă.

Anunțul lui Ciolacu a stârnit un val de furie în interiorul Partidului Social Democrat, iar mai mulți lideri au anunțat deja public că nu sunt de acord cu susținerea lui Nicolae Ciucă în funcția de premier.

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, au cerut în şedinţa Biroului Permanent al partidului ca PSD să nu voteze un guvern minoritar PNL-UDMR, cu sau fără generali la butoane.

Liberalii lui Florin Cîțu ar prefera varianta unui guvern minoritar PNL-UDMR care să aibă susţinerea PSD în Parlament, acesta fiind motivul pentru care au decis să îl propună pe Nicolae Ciucă premier.  PSD va merge la consultări cu Klaus Iohannis pentru a bate palma pentru un guvern minoritar susținut de PSD cu Nicolae Ciucă în prim plan.

Din delegaţia cu care PSD va merge la consultări fac parte Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, Paul Stănescu, secretar general PSD, Sorin Grindeanu, vicepreşedinte PSD, Alexandru Rafila, deputat PSD ( membru al comisiei de sănătate din camera deputaţilor), Streinu Cercel, senator PSD (preşedinte al comisiei de sănătate din Senat).


Distribuți acest articol