Actualitate

Rareș Bogdan – ultima încercare înainte de moțiune: „Întindem o mână USR-ului, dar n-o să venim acum zi de zi să le solicităm asta”

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, susține că USR are șansa de a se întoarce la guvernare, dar trebuie să renunțe la singura condiție, Florin Cîțu să rămână premierul României. Un puternic susținător al premierului, Rareș Bogdan întinde o mână USR-ului pentru a salva guvernul de la moțiunea de cenzură.

„Întindem o mână, fără să exagerăm, către colegii din USR PLUS, dar n-o să venim acum zi de zi să le solicităm asta, pentru că înțelegem că sunt într-o retorică internă de campanie, vom discuta cu domniile lor după data de duminică, atunci când se încheie votul și la USR PLUS, cu noul președinte ales, fie că e domnul Barna, fie că e domnul Cioloș, dar și cu întreaga echipă de acolo și prima noastră opțiune a rămas, rămâne și va rămâne indiscutabil refacerea coaliției cu USR PLUS, pentru a continua ceea ce am început și din păcate s-a gripat puțin în ultima perioadă”, spune Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan susține că PNL nu se va alia cu PSD: ”Noi nu vom face vreo alianță cu PSD, lucrurile să fie extrem de clare”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button