Actualitate

Rareș Bogdan susține că nu există concurență: „Ciucă are prima șansă la președinție”

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că PNL mizează pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale.

„Nu pot să spun acest lucru. Pot să spun că este premier și pot să asigur că are tot sprijinul PNL, care e în spatele dânsului. Dacă va fi cel mai bine poziționat și își va dori, și vom avea o confruntare prezidenațială stânga – dreaptă sau cu AUR, USR, alți candidați, PNL mizează inclusiv pe domnul Nicolae Ciucă. Dar nu este singura opțiune” , a precizat prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan a precizat că PNL va alege candidatul la prezidențiale în funcție de încrederea de care se bucură candidatul și de modalitatea de relaționare pe plan intern și internațional. Europarlamentarul susține că Nicolae Ciucă are toate șansele de a cuceri președinția dacă reușește să treacă cu bine iarna și scoate executivul într-o situație de stabilitate în primele luna mai a anului viitor.

 „Este simplu. În funcție de încrederea de care se bucură, de profilul candidatului, de modalitatea în care relaționează și internațional, și intern. Dacă Nicolae Ciucă trece iarna cu bine, și prin furtuna care se apropie, și scoate acest Guvern și România într-o situație de stabilitate în aprilie-mai, se înscrie fără nicio problemă la prima șansă de a cuceri președinția, de la mare distanță” , susține acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button