Actualitate

Rareș Bogdan se apucă de noi promisiuni: “PNL dorește mărirea pensiilor cu 16 procente”

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan s-a apucat de noi promisiuni. Europarlamentarul susține că PNL dorește mărirea pensiilor, iar dacă Ministerul Finanțelor nu găsește finanțare, ministrul Câciu trebuie să plece acasă.

“PNL dorește mărirea pensiilor cu cât a rămas până la 40%. Noi am mărit odată cu 14%, altatdată cu 10%… Acum avem o crestere de 24%, deci trebuie făcută mărirea cu diferența care a rămas. Ministerul Finanțelor este la domnul Câciu. Inflația este de 15%. Dl.Câciu este obligat să găsească sursa de finanțare.

Propunerea va fi sa fie minim 16% creșterea astfel încât să se ajunga la procentul de 40%. Dl. Câciu e obligat să găsească o sursă de finanțare pentru o creștere cu minim 16%. Nu e propunerea mea, e a PNL. Dacă nu gasește resursele, să plece acasă. Dânsul a anunțat o creștre cu 10%. Nu este 10%, ci 16% – potrivit legii. Așteptăm să vină la Coaliție cu resursele bugetare și să facem majorarea. Nu de 5 și nici de 10%, asta este o jignire la adresa românilor.”, a spus Rareș Bogdan.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button