Actualitate

Rareș Bogdan – „PNL nu renunță la Florin Cîțu. Nu pierdem guvernarea, rămânem la guvernare”

Rareș Bogdan pare că nu a înțeles ce s-a întâmplat la moțiunea de cenzură de ieri. Guvernul Cîțu a fost demis cu 281 de voturi „pentru”. Europarlamentarul PNL încă mai speră la un guvern cu Florin Cîțu în funcția de premier.

„PNL nu renunță la Florin Cîțu și o spun extrem de răspicat și extrem de bine informat. Pentru noi opțiunea este Florin Cîțu premier, acum este încărcat și cu opțiunea PNL. Nu pierdem guvernarea, rămânem la guvernare și vom face exact ce am promis în fața românilor”, a spus Rareș Bogdan.

„Florin Cîțu este opțiunea noastră. Pentru România, umătorii trei ani înseamnă, din punctul nostru de vedere, reforme, modernizare, implementare de bani europeni. Niciodată această țară nu a avut șansa unei sume atât de mari de bani pentru inevstiții. Pe 21, România trebuie să aibă un ministru de Finanțe valid, pentru că este Ecofinul și după ce trecem prin Ecofin PNRR intrăm în cele 60 de zile în care urmează să primim banii, cei 3,9 miliarde de euro.

Fac parte dintre cei din PNL care au crezut până în ultima clipă că cei din USR nu vor vota umăr la umăr cu antivacciniștii de la AUR, cu antieuropenii de la AUR, nu am crezut că domnul Cioloș care clamează la Bruxelles valorile europene că votează umăr la umăr cu AUR”, a declarat Rareș Bogdan.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button