Distribuți acest articol

Rareș Bogdan, cel care a promis că în maxim o lună de zile guvernul PNL va desființa Secția Specială, iată, vine astăzi cu o nouă declarație și o nouă promisiune pentru electorat. Rareș Bogdan este renumit pentru modul în care face politică și pentru lipsa totală de coloană vertebrală.

Ultimul episod este de la Iași, unde anii trecuți îl critica în termeni duri pe Mihai Chirica pentru politica pe care o duce și modul de administrare a orașului. Astăzi, Mihai Chirica este în PNL, având toată susținerea domnului vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan.

Prim vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține într-o postare pe Facebook că guvernul are o singură șansă de a fi iertat de popor și asta numai dacă reușește să pună în aplicare reformele promise în campania electorală de anul trecut.

“Avem o singura șansa, doar UNA, sa Guvernam bine și performant ROmania. Nu reușim, ne vom prăbuși. Vom reuși, vom fi iertati pentru toate întârzierile și greselile primelor luni de guvernare. Sa ne trezim și sa facem performanța. E UNICA șansa.”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.


Distribuți acest articol