Actualitate

Rareș Bogdan, despre plecarea lui Cîmpeanu de la Educație: „S-a cedat prea ușor. O pierdere pentru PNL”

Rareș Bogdan, a scris pe un grup intern de WhatsApp al conducerii liberalilor că „a fost o greșeală plecarea” lui Sorin Cîmpeanu de la Ministerul Educației, un lucru „grav” și o „înfrângere nemeritată” pentru partidul condus de Nicolae Ciucă.

„Aici nu e vorba doar despre Sorin Cîmpeanu sau despre Ministrul Educației, este mai mult decât atât. Pare că cineva vrea ca mesajul moralist justițiarist, de tip iacobin inchizitorial să domine din nou spațiul public din România și eventual să fie UpGrade-at”, a scris Rareș Bogdan pe un grup intern de WhatsApp al PNL. Liderul liberal a susținut că „a fost o greșeală plecarea ta din Guvern! Foarte grav, o înfrângere nemeritată pentru PNL, care ne pune și mai ales ne va pune în situații complicate pe viitor”, conform mesajului intrat în posesia Libertatea.

„Acuzațiile nu înseamna adevăruri incontestabile și probe indubitabile, ele rămân acuzații și atât. Trebuiesc probate, nu devin sentințe prin simpla enunțare. S-a cedat prea ușor și în felul acesta vor pune țintarul rând pe rând pe toți liderii și oamenii de tracțiune ai PNL de la nivel Central sau Local/Regional”, a mai scris Rareș Bogdan în mesajul postat pe grupul intern al PNL, care are aproape 50 de persoane, potrivit informațiilor ziarului.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button