Rareș Bogdan – despre fuziunea cu PMP și ALDE: „La bază, sunt toți membri PNL și e normal să adunăm forțele politice de Dreapta”

Europarlamentarul Rareș Bogdan explică decizia liberalilor de a fuziona cu ALDE, PMP, dar și despre coalizarea forțelor de Dreapta, sub steagul liberal. De asemenea, Rareș Bogdan a dezvăluit că PNL intenționează să fuzioneze și cu PMP, cu care este în discuții avansate, dar și cu Dreapta Liberală, partidul lui Viorel Cataramă, și el fost liberal membru PNL.

Avem majorități, avem 5 locuri în țară, inclusiv – unul dintre cele mai importante – Vrancea, unde majoritățile sunt făcute cu ALDE, în consilii județene sau consilii locale.

De asemenea, să nu uităm că ei sunt, totuși, plecați din PNL. A existat o decizie, iar ei au plecat cu Tăriceanu, într-o guvernare. La bază, sunt toți membri PNL, foști deputați PNL, senatori, membri PNL și e normal să adunăm toate forțele politice de Dreapta, non-extremiste, alături de noi.„, susține Rareș Bogdan.

Tăriceanu nu mai e în ALDE. Cu toate pozițiile lui din ultimii ani, a fost, totuși, președinte al PNL și premier. A fost mai mulți ani, în ăștia 30 de ani, în PNL decât în afara lui.

O să-i luăm pe toți, și pe cei din PMP. O să coalizăm toate forțele, inclusiv micuțul partid al lui Cataramă. Tot ce a plecat din PNL e absolut normal să revină la matcă. E un moment de reconstrucție.„, mai spune Rareș Bogdan.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Liberalii nu sunt de acord cu derapajele lui Muraru: „Scoaterea AUR în afara legii ar însemna un atac la democrație”
Next post Bucureștenii vor avea o nouă surpriză pe factura de gaze – Prețul gigacaloriei s-a dublat în Capitală