Rareș Bogdan, despre criza economică: „Românii vor fi răbdători, căci așa suntem de 2000 de ani”

Deși au trecut trei ani de la promisiunea lui Rareș Bogdan cu privire la tăierea pensiilor speciale, acesta își permite să intervină în criza economică și declarațiile guvernatorlui Mugur Isărescu. Europarlamentarul îl atacă pe guvernatorul BNR, pe care îl acuză că este principalul vinovat pentru situația financiară a țării.

Mai mult, europarlamentarul afirmă că el a recomandat prima oară consumul de ceai de tei calmant pentru unii angajați ai BNR, mai nervoși, care anunțau deja moartea economiei românești.

„Atunci, i-am recomandat domnului Isărescu să le dea subordonaților lui ceai de tei, ca să îi calmeze. Când fac astfel de declarații, de la nivelul funcției lor, atunci este o problemă.

Lucrurile arată prost la nivel Uniunii Europene, numai că în țări ca Italia sau Belgia, de exemplu, forța economiei e mai mare. În România, orice mic dezechilibru ne afectează. Românii vor fi răbdători, căci așa suntem de 2000 de ani. Dar așteptăm ca din partea instituției bancare centrale să simțim un anumit sentiment de credibilitate.”, a spus Rareș Bogdan.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post  Rareș Bogdan, despre sărăcie: Românii vor fi răbdători. Eu am recomandat ceaiul de tei
Next post Piedone, în drum spre penitenciarul Rahova: „Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!! Vă veți convinge!”