Distribuți acest articol

Europarlamentarul Rareș Bogdan a precizat că nu va merge la discuțiile cu PSD de la sediul din Kiseleff, liberalii putând să se întâlnească cu social-democrații chiar și într-un parc.

„A fost o discuție rezonabilă. Nu am discutat de portofolii, de nume pe portofolii și nu s-a discutat numele premierului nici din partea domniilor lor, nici din partea noastră. A fost pe principii, pe obiective și pe soluții pentru guvernare și pe ceea ce așteaptă românii, fiind extrem de conștienți că oamenii așteaptă soluții de la noi și să livrăm către oameni lucruri pe care le-am promis și pe care ei le așteaptă”, a declarat Bogdan, despre coaliția cu USR.

Rareș Bogdan a spus că legătura cu șeful PSD, Marcel Ciolacu, este menținută de liderul PNL, Florin Cîțu.

„Legătura cu PSD e ținută de președintele partidului cu președintele PSD. Nu știu exact care este ora (întâlnirii – n.red.). În mod normal, în această seară probabil vom sta de vorbă și cu cei din PSD. Cel puțin asta era. Nu avem o oră și locație. Eu, domnul Flutur și poate ceilalți, nu vom merge la Kiseleff. Putem să ne vedem oriunde, și în parc”, a declarat Bogdan.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a discutat cu președintele PNL Florin Cîțu și au stabilit să se întâlnească joi. Liderul PSD a mai declarat, la sediul partidului, că la Cotroceni se va merge cu o propunere de premier.


Distribuți acest articol