Rareș Bogdan crede că românii sunt naivi: „Nu vor crește impozitele și taxele în următoarea perioadă”

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a precizat că în perioada următoare nu vor fi crescute taxele și impozitele. Oare îl mai putem crede pe acest măscărici al politicii românești care a promis eliminarea pensiilor speciale în 30 de zile? Chiar de la 1 ianuarie pensiile speciale vor fi mărite cu 10%.

‘Nu vor crește impozitele și taxele în următoarea perioadă. Trebuie să ajutăm companiile pentru a trece prin perioada complicată Covid și post-Covid’, a afirmat Rareș Bogdan

Europarlamentarul susține că nu este exclus să existe discuții legate de impozitul pe care anumite companii ar trebui să îl plătească, dar nu se pune problema în acest moment.

„Nu va exista această taxă de solidaritate. Noi am spus de la început că nu suntem de acord cu suprataxări sau introducere de noi taxe. Sigur că vom purta o discuție, nu e nicio problemă să purtăm o discuție legată de impozitul pe care anumite corporații / companii îl plătesc în România și aceleași companii… respectiv profitul declarat în România și cel declarat în alte țări. Dar e o discuție, nu s-a luat o decizie. Nu vor crește impozitele și taxele în următoarea perioadă”, a continuat liderul liberal.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Ministrul Apărării ne asigură că niciun avion din ăsta la mâna a doua nu bate, nu troncăne. Norvegienii au mers cu ele doar duminica, la piață
Next post Flavia Groșan: „Pe mine nu mă speriați cu rușii, cu căldura, cu omicronul și alte bazaconii”