Rareș Bogdan crede că românii sunt naivi: „Nu am renunțat la eliminarea pensiilor speciale!”

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal, Rareș Bogdan, a declarat că Guvernul PNL-PSD-UDMR trebuie să rezolve problema pensiilor speciale.

Europarlamentarul PNL/PPE a precizat că toate pensiile trebuie plătite „pe contributivitate”. În ceea ce privește majorarea pensiilor și salariilor magistraților, Rareș Bogdan a explicat că ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, nu a avut de ales.

Cătălin (n.r. – Predoiu, ministrul Justiției), săracul, s-a trezit cu un bolovan în brațe, generat de nenumărate sentințe judecătorești, pe care nu le poți ignora, nici nu le poți eluda, nici nu le poți minimiza”, a afirmat europarlamentarul PNL.

Referitor la majorarea pensiilor și salariilor magistraților, Ministerul Justiției s-a apărat, subliniind că această creștere nu se poate face prin ordin ministerial.

De asemenea, Ministerul Justiției a explicat că salariile și pensiile sunt adoptate prin legi adoptate succesiv, legi care  sunt necorelate și au dat naștere la numeroase litigii.

Nu uita să distribui acest articol!
Previous post Tensiuni în coaliție – PSD acuză: Nicolae Ciucă și Virgil Popescu îi jefuiesc pe români cu ajutorul străinilor
Next post Monica Pop acuză autoritățile de un fake-news: „Actualul val nu e generat de Omicron, ci de tulpina Delta”