Actualitate

Rareș Bogdan – atac la adresa lui Dacian Cioloș: „A aruncat țara într-o criză profundă prin dărâmarea unui guvern legitim”

Europarlamentarul Rareș Bogdan îl critică pe Dacian Cioloș pentru ieșirea bruscă de la guvernare și dărâmarea guvernului Cîțu. După ce a fost nominalizat de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de prim-ministru al României, Rareș Bogdan este convins că Dacian Cioloș are de gând să facă alianță cu doamna Şoşoacă şi anti-vacciniştii din faţa Palatului Cotroceni.

„Eu nu cred că domnul Cioloş este într-atât de iresponsabil încât să se prezinte în faţa preşedintelui României şi să arunce România, după ce a aruncat-o într-o criză profundă prin dărâmarea unui guvern legitim, să vină în momentul ăsta şi să continue această criză şi să-şi bată joc de români, de preşedinte şi de toate forţele politice mergând într-un fel de aventură în care se prezintă pentru trei zile ca premier şi apoi vine şi depune mandatul că nu a reuşit să construiască o majoritate.

Eu cred că Dacian Cioloş va reuşi să construiască o majoritate, pentru că sunt convins că doamna Şoşoacă şi anti-vacciniştii din faţa Palatului Cotroceni abia aşteaptă să-l voteze”, a afirmat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă exclude posibilitatea ca PNL să facă parte dintr-un guvern condus de liderul USR, Rareş Bogdan a răspuns: „Nu exclud absolut nimic, dar decizia aceasta nu o ia Rareş Bogdan”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button