Distribuți acest articol

Dacă aveam dubii în privința asta, acum totul este clar: Actualul guvern a încălcat independența justiției în dosarul “10 august”, se arată în raportul Inspecției Judiciare.

Florin Cîțu, Vlad Voiculescu, Rareș Bogdan, dar și oameni din USR-PLUS, precum: Dacian Cioloș și Dan Barna, toți sunt complice la încălcarea independenţei autorităţii judecătoreşti în ansamblul său faţă de afirmaţiile din spaţiul public referitoare la modul de instrumentare a dosarului intitulat generic „10 august”.

“Inspecția Judiciară, condusă în mod fabulos de același domn Lucian Netejoru, constată astăzi că declarațiile mai multor politicieni (printre care mă număr) cu privire la dosarul “10 august”… “au afectat independența justiției” și “au avut un puternic impact negativ asupra (…) credibilității justiției în rândul opiniei publice”. răspunde Vlad Voiculescu la acuzațiile aduse.

Florin Cîțu a fost întrebat la declarație de presă cum comentează acest raport al Inspecției Judiciare în care se arată că a fost implicat în mod direct.
„Nu am vazut raportul, nu am nicio reactie, multumesc mult de tot”, a spus premierul, după care a încheiat conferința.


Distribuți acest articol