Distribuți acest articol

Anii petrecuți în politică, sub aripa președintelui PNL, Ludovic Orban, au fost foarte buni, dar cum nimic nu este veșnic, Raluca Turcan a simțit că acest moment este oportun pentru a schimba tabăra. Ministrul Muncii a considerat că politica nu s-a terminat pentru ea, așadar a schimbat tabăra lui Orban cu cea a lui Florin Cîțu. Într-o postare pe Facebook, Raluca Turcan îl atacă pe Președintele PNL și susține că Orban trebuie fie îndrumat spre o „ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie” internă din PNL.

„În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîtu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic si declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru.

În aceste condiții, trebuie să-i mulțumim actualului președinte al partidului pentru tot ce a făcut bun până acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie și, sperăm, pe 25 septembrie, din funcția pe care deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului nostru”, a spus Raluca Turcan, pe pagina ei de Facebook.


Distribuți acest articol