Raluca Turcan
Distribuți acest articol

Ministrul muncii îi sfidează pe români și cere poliție să o amendeze pentru că nu a purtat mască așa cum cere legea. Dar nu este prima oară când Raluca Turcan nu poartă mască, colegii de la minister spunând că de mai multe ori au văzut-o prin instituție fără acest accesoriu.

“Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente şi în tot restul timpului am respectat regulile. A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare. Înţeleg criticile şi mi le asum, dar trebuie să explic şi manipulările care au apărut mai ales în mediul online: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acţiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată şi direcţia vădit manipulatoare a acestei situaţii” a declarat Raluca Țurcan.

Dar ea este foarte bogată căci trăiește din politică, dar românii de rând au de unde să plătească amenzile ce le-ar putea lua?


Distribuți acest articol