Distribuți acest articol

Raluca Turcan, ministrul Muncii, este o susținătoare a premierului Florin Cîțu în alegerile interne din PNL, dar și în ultimul scandal cu demiterea ministrului Stelian Ion. Raluca Turcan susține că USR-PLUS ar fi singurul responsabil de nereușitele guvernării, iar coaliția nu ar merge din cauza lor.

Turcan nu suflă o vorbă despre protocolul încheiat între partidele din coaliție, protocol încălcat de două ori de premierul Florin Cîțu.

“Alianța USR-PLUS cu un partid despre care toți liderii USR au afirmat tot timpul că este extremist, pentru a dărâma guvernul Cîțu, este greșeala pentru care USR-PLUS răspunde în fața propriilor alegători, susține ministrul Muncii Raluca Turcan

“USR a fost părtaș și responsabil de toate nereușitele guvernării. Problema majoră este, însă, asigurarea guvernării țării într-un moment dificil, marcat de perspective nesigure privind evoluția pandemiei, din cauza unui procent mic de persoane vaccinate, și blocaje economice globale, alături de creșteri de prețuri, după oprirea bruscă a activităților de anul trecut.Acestea sunt problemele, care nu sunt ușoare, de aceea aveau nevoie de o guvernare solidă, cu o responsabilitate comună și egală a celor trei partide din Coaliție.”, mai spune Raluca Turcan.


Distribuți acest articol