Actualitate

Raed Arafat va face multă pușcărie în România, la fel și Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății

Deputatul social-democrat Adrian Solomon îl acuză pe Raed Arafat de toate rele din domeniul sănătății și susține că acesta va face multă pușcărie în România, la fel și Nelu Tătaru, fostul ministrul al Sănătății, dar și alți liberali.

„Domnul Arafat va face multă pușcărie în țara asta! (…) Și va face și Tătaru pușcărie și cu tot neamul lor de liberali! O să aduceți spitalul în faliment, o să vedeți!”, i-a transmis social-democratul Adrian Solomon.

Declarațiile dure au început după ce managerul interimar al spitalului Bârlad, Daniela Rusu a făcut mai multe declarații care l-au enervat pe social-democrat.

Adrian Solomon o acuză pe Daniela Rusu că în loc să facă circuite separate, aceasta a relocat paturile.

„Doamnă, mie mi-au murit rude de cancer în târgul ăsta, pentru că nu au putut fi tratați la Bârlad, iar dumneavoastră îmi spuneți că mă dezinformează presa? Dar nu vă este rușine?? Ați relocat paturile în spital, trebuia să faceți circuite separate și nu le-ați făcut! Acum trimiteți pediatria iar la spital la Vaslui! Ce facem cu un copil care varsă sau e răcit? Ne ducem cu el noaptea, la 3.00 dimineață, la Vaslui? Eu mă informez de la cetățenii care mă contactează pe stradă, nu din presă!”, a fost una dintre declarațiile social-democratului.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button