Actualitate

Raed Arafat: “Românii au o singură variantă pentru a ajunge la normalitate – VACCINAREA”

Șeful DSU, Raed Arafat, a susținut după ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență că nu se poate vorbi de relaxarea restricțiilor până ce campania de vaccinare nu este la capacitate maximă. Organizarea evenimentelor private, cum ar fi nunțile sau botezurile, iar restricțiile vor fi ridicate treptat, după 1 iunie, dar cu anumite condiții.

Raed Arafat a fost întrebat de un reporter ce pot face persoanele care din motive medicale nu pot face vaccinul și dacă autoritățile au emis o listă cu potențialele reacții adverse și o listă cu alergiile care sunt incompatibile cu vaccinul anti-covid: Șeful DSU susține că nu există o asemenea listă și probabil nu va exista așa ceva, deoarece persoana se evaluează individual. “Sunt persoane care au anumite alergii și au fost vaccinate anti-covid, depinde de la caz la caz ce tip de alergie are.” susține Raed Arafat în conferința de presă.

”Se discută în cadrul Comitetului și vom anunța ce măsuri au fost adoptate (…) Măsurile vor fi luate, cel mai probabil, treptat. Măsurile vor fi luate treptat, pentru a putea să reluăm cât mai aproape de normalitate evenimentele.”, a spus Raed Arafat.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button