Distribuți acest articol

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reușit performanța de a organiza două petreceri în plină pandemie, cu restricții severe pentru populație, dar nu și pentru aleșii poporului. Deși situația a fost dezbătută pe larg în toată mass-media, Arafat i-a uluit pe jurnaliști și a declarat că nu știa despre eveniment.

”Nu am să răspund la asta. Au fost declarații și discuții. Eu nu răspund la întrebări politice. Acum am aflat. Nu pot comenta o speță pe care nu o cunosc. ”, a spus Raed Arafat.

Liderul PNL şi-a petrecut aniversarea de 58 de ani alături de zeci de colegi, într-o încăpere de la Camera Deputaţilor, potrivit unor înregistrări video. În imagini se văd mai multe persoane care mănâncă sau stau de vorb, fără măşti şi fără distanţare.

În 2020, imaginile cu Orban şi miniştrii PNL petrecând la Guvern, la doar 10 zile după ieşirea din starea de urgenţă, când toate localurile erau închise, a stârnit un scandal public. În urma acestui scandal, cinci miniştri s-au autodenunţat şi au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor anti-pandemie.


Distribuți acest articol