Actualitate

Radu Buzoianu: China va invada Taiwanul, Rusia a invadat Ucraina și tot americanii sunt de vină

Jurnalistul Radu Buzoianu se referă într-o postare realizată pe rețelele de socializare la posibilitatea unui nou război: China cel mai probabil va invada Taiwanul chiar în acest an.

„Sunt convins că vor invada ăia Taiwanul, probabil chiar anu’ ăsta. Va fi spectaculos să constatăm cum, și pentru asta sunt americanii de vină.

Există această teză care e plasată sub diferite forme: americanii vor război. Sigur, sună interesant. Dar când te uiți, vezi că rușii atacă, vezi chinezii care atacă. Și vezi concluzia: americanii vor război.

După WW2, americanii au setat regulile. Aveau 80% din banii din lume, aveau jumătate din GDP-UL global. D-aia ONU e în Manhattan, Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional în Washington DC. D-aia tranzacțiile se fac în dolari”.

Radu Buzaianu susține că acuzele aduse americanilor provin chiar de la cei care și-au propus să folosească războiul ca mijloc de negociere internațională.

„Asta cu „americanii vor război” e ceva ce mai degrabă nu are sens. E ceva ce cred că au instalat putiniștii. Război vor cei care vor să schimbe lucrurile. Acestea sunt autocrațiile.

Sigur că trăim stupidul acesta, oameni care se bucură de democrație admiră autocrațiile. Tot ăștia sunt cei care au înjurat doi ani democrațiile, pentru o pandemie venită de la autocrați.

Ca să înțelegeți starea de stupid, pandemia era ceva ce urma să le ia drepturile și libertățile. Asta era teza lor. Ceea ce transforma lumea în Rusia și China, țări pe care ei le admiră.

Mai țineți minte în ce apreciere erau: chinezii au construit un spital în câteva zile. Sau, când juca echipa lui Olaroiu și în tribune oamenii stăteau înghesuiți, fără măști: uite, la chinezi nu e pandemie, la ei cum se poate?

Probabil, americanii o să fie de vină și pentru că chinezii atacă Taiwanul” scrie Radu Buzaianu.

comentarii

  1. Asta mai lipsea sa victimizati americanii!!!Ce ar fi daca ati mai lasa banii si ati deveni si voi jurnalisti independenti???Sau acum jurnalismul se face numai la comanda…macar sa-i schimbati numele…incercati comando-scriere!!!

  2. ,,Domnule jurnalist”, esti cumva platit sa aberezi? Oculta mondială își bagă nasu peste tot si normal ca Rusului sau Chinezului nu ii convine si intervine prin forță militară dacă cu vorba bună nu se poate! Știți numai propagandă să faceți ori nu sunteți suficient pregătit, informat sau sunteți platit sa aberați! Am intrat in UE si ce am rezolvat? Suntem mai săraci de o sută de ori! Pandemia este inventată ca să poată oculta mondială sa subjuge lumea! Oculta mondială a pus mâna pe majoritatea guvernelor lumii dar cu chinezu și rusu care sunt încă comuniști nu o sa le meargă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button